ДОМАТЕНИ

ДОМАТЕНИ
285ГР СУШЕНИ ДОМАТИ АНТИКО КАЗАЛЕ
400ГР ДОМАТИ НА КУБЧЕТА HEINZ
2,69 лв.
цена за бр.
500ГР ДОМАТЕНО ПЮРЕ HEINZ
2,63 лв.
цена за бр.
4.05КГ НАРЯЗАНИ ДОМАТИ ARO
8,03 лв.
цена за бр.
2.55КГ БЕЛЕНИ ДОМАТИ
4,02 лв.
цена за бр.
6 КГ ДОМАТЕНО ПЮРЕ ОРФЕО
16,90 лв.
цена за бр.
800ГР БЕЛЕНИ ДОМАТИ  ЦЕЛИ
2,05 лв.
цена за бр.
700 ГР ДОМАТЕНО ПЮРЕ ОЛИНЕЗА
5,77 лв.
цена за стек
4.1КГ ПИЦА СОС КЛАСИК  MUTTI
16,31 лв.
цена за бр.
680ГР ДОМАТИ ЦЕЛИ НЕБЕЛЕНИ WISTO
4,91 лв.
цена за стек
4.1КГ ПИЦА СОС С ПОДПРАВКИ  MUTTI
16,31 лв.
цена за бр.
400ГР ДОМАТИ ЦЕЛИ БЕЛ. DIVELLA
1,90 лв.
цена за бр.
4.1 КГ СОС ЗА ПИЦА С ПОДПРАВКИ HO
10,68 лв.
цена за бр.
690 ГР, КОНСЕРВА ДОМАТЕНО ПЮРЕ FINE FOOD
1,91 лв.
цена за бр.
4.1КГ СОС ЗА ПИЦА БЕЗ ПОДПРАВКИ
10,68 лв.
цена за бр.
800 ГР ЦЕЛИ БЕЛЕНИ ДОМАТИ КОНСЕРВА "DIVE"
3,74 лв.
цена за бр.
4.05 КГ. КОНСЕРВА  РЯЗАНИ ДОМАТИ HS
8,65 лв.
цена за бр.
130ГР.ПЪЛН. ЧЕРВЕНИ ЧЕРИ ЧУШКИ