ДОБАВКИ ЗА КАФЕ И ЧАЙ

ДОБАВКИ ЗА КАФЕ И ЧАЙ
ПРОМО
200Г ПРОДУКТ ЗА КАФЕ COFFEE MATE
3,72 лв.
цена за бр.
7.5ГР МЛЯКО ЗА КАФЕ MEGGLE UHT 6%
0,77 лв.
цена за стек
7.5ГР ПРОДУКТ ЗА КАФЕ РАСТ.MEGGLE
0,91 лв.
цена за стек
60Х2.5 ГР ПРОДУКТ ЗА КАФЕ ARO
2,16 лв.
цена за бр.
200 ГР ПРОДУКТ ЗА КАФЕ СЪС СУХО МЛЯКО
7.5ГР СМЕТАНА ЗА КАФЕ 10% MY DAY
0,85 лв.
цена за стек
7.5 ГР СМЕТАНА ЗА КАФЕ MEGGLE
0,85 лв.
цена за стек
10Х10ГР СМЕТАНА ЗА КАФЕ PRESIDENT
1,57 лв.
цена за бр.