ДЕСЕРТИ И КРЕМ

ДЕСЕРТИ И КРЕМ
75ГР КРЕМ ОЛЕ ЯГОДА DR.OETKER
6,70 лв.
цена за стек
30ГР. ДЕСЕРТ КИНДЕР ПИНГУИ
30,36 лв.
цена за стек
125 ГР. КРЕМ КАРАМЕЛ ДАНЕТ
3,70 лв.
цена за стек
84 ГР КРЕМ ОЛЕ ШОКОЛАД DR.OETKER
6,70 лв.
цена за стек
200 ГР.ПУДИНГ СЪС СМЕТАНА, ШОКО, ARO
80 ГР КРЕМ ОЛЕ ВАНИЛИЯ DR.OETKER
6,70 лв.
цена за стек
30ГР. ДЕСЕРТ КИНДЕР ПИНГУИ
4,73 лв.
цена за стек
75ГР КРЕМ БРЮЛЕ VIVA
1,73 лв.
цена за стек
30ГР. ДЕСЕРТ "КИНДЕР ПИНГУИ" МУЛТИПАК
7,66 лв.
цена за стек
4X50ГР. ДАНОНИНО БАНАН/МАЛИНА
80ГР КРЕМ ТИРАМИСУ VIVA
1,33 лв.
цена за бр.
70ГР КРЕМ БИСКВИТЕНА ТОРТА
60ГР АЙРИШ ДЕСЕРТЕН КРЕМ МЕРКУРИЙ
0,78 лв.
цена за бр.
71Г ПАРАДИЗ КРЕМ ЯГОДА DR.OETKER
6,70 лв.
цена за стек
4X50ГР. ДАНОНИНО ЯГОДА/КАЙСИЯ