ГРИС, ГАЛЕТА, КУС-КУС

ГРИС, ГАЛЕТА, КУС-КУС
1 КГ ГРИС
1,60 лв.
цена за бр.
500ГР ПОЛЕНТА DIVELLA
2,60 лв.
цена за бр.
400 ГР КУС КУС "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"
0,83 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС КУС MELISSA
1,90 лв.
цена за бр.
1,63 лв.
цена за стек
500ГР КУС КУС МИСКО
2,42 лв.
цена за бр.
125 ГР  ПШЕНИЧЕН ГРИС БИОСЕТ
1,86 лв.
цена за стек
100 ГР ГАЛЕТА
1,60 лв.
цена за стек
1КГ ГАЛЕТА БИОСЕТ
2,98 лв.
цена за бр.
5КГ ГАЛЕТА БИОСЕТ
12,98 лв.
цена за бр.
500 ГР КУС - КУС
2,60 лв.
цена за бр.