ГОТВЕНО И СОСОВЕ

ГОТВЕНО И СОСОВЕ
3КГ КЬОПООЛУ ОЛИНЕЗА
16,84 лв.
цена за бр.
510 ГР. КЬОПОЛУ ОЛИНЕЗА
10,24 лв.
цена за стек
400 ГР СОС ПИКАНТЕН "АРАБИАТА"
800ГР. ГЮВЕЧ ARO
2,68 лв.
цена за бр.
830 ГР КОНСЕРВА ГЮВЕЧ ГОТОВО ЯСТИЕ STORKO
400 ГР СОС С БОСИЛЕК BARILLA
4,66 лв.
цена за бр.
2.5КГ ДОМАТИ ПАСАТА POUCH HS
6,66 лв.
цена за бр.
4.1КГ ПИЦА СОС С ПОДПРАВКИ  MUTTI
16,25 лв.
цена за бр.
220 ГР ЧЕРВЕНО КЪРИ-ПАСТА EXOTIC
5,54 лв.
цена за бр.
4.1КГ ПИЦА СОС КЛАСИК  MUTTI
16,25 лв.
цена за бр.
150 МЛ СОС ЛАЙТ KIKKOMAN
7,70 лв.
цена за бр.
2 КГ САРМИ ЗЕЛЕВ ЛИСТ AURORA
13,90 лв.
цена за бр.
4.1 КГ СОС ЗА ПИЦА С ПОДПРАВКИ HO
11,10 лв.
цена за бр.
400 ГР СОС С МАСЛИНИ "BARILLA"
4,66 лв.
цена за бр.
885ГР СЛАДЪК СОС ЧИЛИ" EXOTIC FOOD"
4.1КГ СОС ЗА ПИЦА БЕЗ ПОДПРАВКИ
11,10 лв.
цена за бр.
400 ГР СОС НАПОЛЕТАНА "BARILLA"
4,66 лв.
цена за бр.
455МЛ СЛАДКО-КИСЕЛ СОС "EXOTIC FOOD"
9,94 лв.
цена за бр.
2 КГ САРМИ ЛОЗОВ ЛИСТ
13,90 лв.
цена за бр.
415Г ПЕЧЕН БОБ В ДОМ.СОС HEINZ
2,68 лв.
цена за бр.
300ГР КЮФТЕТА С БОБ COMPASS
4,66 лв.
цена за стек
130ГР ЛЮТИВКА ОЛИНЕЗА
5,46 лв.
цена за стек
680ГР МИШ МАШ MERLINI DANIMOND
5,60 лв.
цена за бр.
300ГР НАДЕНИЦА С БОБ COMPASS
4,66 лв.
цена за стек
2КГ ЛОЗОВИ САРМИ PALIRIA
19,40 лв.
цена за бр.
300ГР КЮФТЕТА В БЯЛ СОС COMPAS
4,66 лв.
цена за стек
2 КГ ЗЕЛЕВИ САРМИ "BONA DEA"
16,94 лв.
цена за бр.
2 КГ ЛОЗОВИ САРМИ "BONA DEA"
16,94 лв.
цена за бр.
300ГР КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ C БОБ
4,66 лв.
цена за стек
150 МЛ СОЕВ СОС С ДОЗАТОР
7,70 лв.
цена за бр.
200 МЛ СОС ТЕРИЯКИ EXOTIC FOOD
5,60 лв.
цена за бр.
300 ГР ТЕЛЕШКО С ГРАХ COMPASS
5,71 лв.
цена за стек