ГАРНИРАНИ СУХАРИ

ГАРНИРАНИ СУХАРИ
40 ГР. КУБЕТИ БЕКОН
2,96 лв.
цена за стек
40 ГР. КУБЕТИ ПИЦА
2,96 лв.
цена за стек
70 ГР. БЕЙК РОЛС СИРЕНЕ
11,88 лв.
цена за стек
40 ГР. КУБЕТИ С ПИЛЕ
2,96 лв.
цена за стек
70ГР. БЕЙК РОЛС ЛУК И СМЕТАНА
12,14 лв.
цена за стек
40 ГР. КУБЕТИ КЕТЧУП
2,96 лв.
цена за стек
70 ГР. БЕЙК РОЛС НАТУРАЛЕН
11,88 лв.
цена за стек
70ГР. БЕЙК РОЛС ГЪБИ И СМЕТАНА
11,88 лв.
цена за стек
0,80 лв.
цена за бр.