БОБ, ЛЕЩА И ДР.

БОБ, ЛЕЩА И ДР.
100ГР ПАСТА - НУДЛИ БЕЗ ГЛУТЕН,  БОБ МУНГО
2,56 лв.
цена за бр.
300ГР ЧИА  LA GARONNE
6,02 лв.
цена за бр.
300ГР АМАРАНТ  LA GARONNE
3,58 лв.
цена за бр.
300ГР ПЕРЛЕН ЕЧЕМИК LA GARONNE
2,20 лв.
цена за бр.
1КГ ЛЕЩА БЪЛГАРСКА ИМАЛО ЕДНО
500ГР ФИНА ЛЕЩА КРИНА""
3,25 лв.
цена за бр.
1КГ БОБ ТРАДИЦИОНЕН КРИНА
28,63 лв.
цена за стек
2.5 КГ БЯЛ БОБ  ЕКСТРА
14,47 лв.
цена за бр.
400ГР КАЧАМАК ОБЕРОН
2,98 лв.
цена за стек
500ГР ЛЕЩА ЧЕРВЕНА ЕКЗОТИК IZZI
1500ГР БОБ ГИГАНТ КРИНА
15,17 лв.
цена за бр.
500 ГР ЛЕЩА ФРЕНСКА "КРИНА"
2,56 лв.
цена за бр.
800ГР БЕЛЕН БОБ КРИНА
5,39 лв.
цена за бр.