БОБЕНИ И ЦАРЕВИЦА

БОБЕНИ И ЦАРЕВИЦА
ПРОМО
340ГР СУПЕРСЛАДКА ЦАРЕВИЦА D'AUCY
400ГР КОНСЕРВА СЛАДКА ЦАРЕВИЦА "HEINZ"
3,02 лв.
цена за бр.
690 ГР САЛАТЕН БОБ, "КАЛИА", КОНСЕРВА
2.5КГ НАХУТ HORECA SELECT
5,95 лв.
цена за бр.
670ГР КОНСЕРВА СЛАДКА ЦАРЕВИЦА
540ГР НАХУТ CISTER
2,53 лв.
цена за бр.
680 ГР СЛАДКА ЦАРЕВИЦА
2,81 лв.
цена за бр.
800ГР ЧЕРВЕН ФАСУЛ BONDUELLE
3,92 лв.
цена за бр.
670ГР СЛАДКА ЦАРЕВИЦА D'AUCY
3,36 лв.
цена за бр.
2150Г СЛАДКА ЦАРЕВИЦА, КОНСЕРВА, HORECA
8,32 лв.
цена за бр.
400ГР МАСЛЕН БОБ KRINA
1,69 лв.
цена за бр.
800ГР КОНСЕРВА, НАХУТ ВАРЕН" ECE"
340ГР СЛАДКА ЦАРЕВИЦА ОБЕРОН
800ГР КОНСЕРВА, БЯЛ БОБ ВАРЕН" ECE"
800ГР ЗРЯЛ БОБ В ДОМАТЕНА ЗАЛИВКА
2,69 лв.
цена за бр.
800ГР КОНСЕРВА, ШАРЕН БОБ ВАРЕН "ECE"
3,36 лв.
цена за бр.
400 ГР ЗЕЛЕН ГРАХ STORKO
1,74 лв.
цена за бр.
400ГР КОНСЕРВА, ГРАХ "BONDUELLE"
2,58 лв.
цена за бр.
800 ГР КОНСЕРВА ЗЕЛЕН ГРАХ STORKO
400ГР КОНСЕРВА ЗЕЛЕН ГРАХ "HEINZ"
800ГР ГРАХ КОНСЕРВА
3,92 лв.
цена за бр.