БЕКОН, СЛАНИНА

БЕКОН, СЛАНИНА
БЕКОН ПЛОЧА ИФАНТИС
22,98 лв.
цена за кг.
БЕКОН ПРЕСОВАН СЛАЙС ИФАНТИС
БЕКОН СЛАЙС ХОТЕЛСКА МАРКА ГАСТРО
400ГР БЕКОН "МАЕСТРО" СЛАЙС, КФМ
 БЕКОН ЕКСТРА ЕСПИНА БЕЗ КОЖА
БЕКОН КЕТЪРИНГ СЛАЙС ИФАНТИС
БЕКОН СЛАЙС ИФАНТИС
24,73 лв.
цена за кг.
БЕКОН ГОЛЯМА РАЗФ. ВАКУУМ ТАНДЕМ