БАКАЛСКИ

БАКАЛСКИ
БИО 30Г ДЕСЕРТ СУРОВ ЧЕР/ШОК
190 ГР. БИСКВИТИ ТРАЯНА,"КАКАО"
4,12 лв.
цена за стек
БИО 90ГР ЗЕЛЕНЧУКОВ ЧИПС
6,83 лв.
цена за бр.
130ГР.ПЪЛН. ЧЕРВЕНИ ЧЕРИ ЧУШКИ
550ГР ЧИЛИ СОС UNI FOOD
2,46 лв.
цена за бр.
150 ГР.ШОК. LINDT ГРАНД БАДЕМ БЯЛ
БИО 70ГР ЧИПС КОКОС.СОЛ.КАРАМ
400Г БИШКОТИ ARO
4,02 лв.
цена за бр.
680ГР ПЕЧЕНА КАПИЯ БЕЗ ОЦЕТ FL
10,52 лв.
цена за стек
750 ГР.   ТОРТИЛА ЧИПС СОЛ
8,27 лв.
цена за бр.
1.8КГ ЦЯЛА ТУРШИЯ DAKO
8,03 лв.
цена за бр.
500 МЛ ОРИЗОВО ОЛИО 100% ALFA ONE
7,72 лв.
цена за бр.
560ГР ЛЮТЕНИЦА ПЪРВОМАЙ 5+1
16,09 лв.
цена за стек
180ГР ПАСТЕТ ПИЛЕШКИ COMPASS
6,19 лв.
цена за стек
80Г ШАМ-ФЪСТЪК ДЕТЕЛИНА ПЕЧЕНИ
70ГР. БЕЙК РОЛС ЛУК И СМЕТАНА
12,14 лв.
цена за стек
БИО 125Г АНТИПАСТИ  ЗЕЛЕНЧУЦИ
500ГР БУЛГУР ЗА ПИЛАФ ЕСЕ
2,75 лв.
цена за бр.
710МЛ ОРИЗОВ ОЦЕТ MIZKAN
11,44 лв.
цена за бр.
125Г(50 ЛИСТА) ЯКИ НОРИ ЧЕРВЕНИ
21,26 лв.
цена за бр.
БИО 200Г ЗАМЕСТ.СМЕТАНА /ОРИЗ
БИО 400ГР.КУСКУС ПЪЛНОЗ.ПШЕНИЦ
10 ГР МАЩЕРКА МЕРКУРИЙ
1,94 лв.
цена за стек
БИО 100Г СЕМЕ FINE LIFE ТИКВ.
3,41 лв.
цена за бр.
165 ГР.Б-ТИ РОДЕН КРАЙ МАСЛО
3,24 лв.
цена за стек
165ГР. ЧИПС ПРИНГЪЛС ПАПРИКА
БИО 350Г БОБ GREEN ЧЕРВ.БУРКАН
60 ГР. СОЛЕТИ ХРУС-ХРУС КЛАСИК
1680ГР ЦАРСКА ТУРШИЯ HORECA SELEC
4,02 лв.
цена за бр.
250МЛ БАЛСАМОВ ОЦЕТ БЯЛ PONTI
4,94 лв.
цена за бр.
175ГР ПАСТА ОТ МАСЛИНИ КАЛАМАТА
3,32 лв.
цена за бр.
БИО 280Г Ч.МАСЛИНИ ORG.IT БЕЗК
6,83 лв.
цена за бр.
250 ГР.БОНБОНИ "MERCI"
9,14 лв.
цена за бр.
400 ГР БИШКОТИ VICENZOVO
5,72 лв.
цена за бр.
40ГР.ШОКОЛАД С БАДЕМ,ОРЕХИ,РОМ,КРОКАН
БИО 125Г АНТИПАСТИ  БИЛКИ/ДОМА

Страници